De Kraamvogel

Marcom strategie en realisatie

De zorg van De Kraamvogel is persoonlijk, dichtbij en vertrouwd. Wij ondersteunen kraamverzorgenden en regiomanagers om hun (klant-)relatie te versterken. De vraag vanuit De Kraamvogel was om meer bekendheid en zichtbaarheid te krijgen, zowel regionaal (Midden- en Noord-Nederland) als landelijk. Hiervoor hebben we een landelijke marketingcommunicatiestrategie opgezet, waar ook een een relatieplan voor is ontwikkeld. Naast De Kraamvogel helpen we nu ook ZiNkraamzorg met haar marketingcommunicatie.

Doelstelling

Een relatieplan ontwikkelen en realiseren met als uiteindelijk doel dat De Kraamvogel meer bekendheid en zichtbaarheid in de regio krijgt.

Contactmomenten

Wij ondersteunen de regionale teams bij de vertaling van de landelijke marketingcommunicatiestrategie. Daarnaast helpen we de kraamverzorgenden bij de publicatie van social content op Facebook. Hiervoor hebben ze workshops van ons gevolgd en worden ze elke week met veel plezier door ons begeleid.

Social media

Content

Blogs

Communities

Resultaat

Door de online content van kraamverzorgenden krijgen de lezers een echt (persoonlijk) kijkje in de keuken.

Regionale zichtbaarheid en bereik.

Nieuwe klanten.

In drie jaar tijd is het aantal likes op Facebook bijna verdriedubbeld.

Wil je dit ook?

Aniek Munk, medewerker Marketing & Communicatie Zorg in Nederland

Wat vonden ze ervan

``Wij werken heel graag samen met Evelien en haar team bij De Goede Gastvrouw. Enthousiast, daadkrachtig en zeer communicatief; dat is Evelien! Ze heeft onze organisatie en branche heel vlot en goed leren kennen, waardoor we heel snel kunnen schakelen en samen resultaten boeken. Het is een geruststellend idee dat zij onze lokale social media aanstuurt: we weten dat er alles uit gehaald wordt en kunnen er 100% op vertrouwen dat ze waar nodig de samenwerking zoekt.``