Biblionet Groningen

Vrijwilligersdag 2018

Aandacht en waardering voor 900+ vrijwilligers. Hoe creëer je dat? Stichting Biblionet Groningen voorziet de provincie van leesinspiratie en -informatie. Daarbij is hulp en ondersteuning van vrijwilligers hard nodig. Om alle vrijwilligers te bedanken voor hun inzet en ze bij te praten over de resultaten en toekomstplannen van Biblionet Groningen organiseert de stichting om het jaar een vrijwilligersdag. In samenwerking met een intern projectteam verzorgden wij het concept en de realisatie.

Doelstelling

Een waardevol concept opleveren voor de vrijwilligersdag waarin het thema ‘voeding’ centraal staat en het informatieve programma verbonden wordt met ontspanning. En samen met de werkgroep de volledige organisatie verzorgen.

Contactmomenten

Vooraf gingen we in gesprek met vrijwilligers om hun behoeften op te halen. Wanneer hadden zij een waardevolle maar vooral ook ontspannen dag? Vrijwilligers wilden bijgepraat worden over de strategie van Biblionet Groningen en de resultaten (kennis), ze wilden verrast worden en trots uitdragen (houding) en ze wilden samen met hun team dingen ondernemen (gedrag).

Content

Events

E-mail

Pers

Ambassadeurs & influencers

Print

Resultaat

400 vrijwilligers uit de hele provincie genoten van een mooie dag en zijn trots onderdeel te zijn van de organisatie.

Zij konden kiezen uit tien inspirerende en ontspannen workshops met het thema voeding.

Vrijwilligers werden bijgepraat over de resultaten en de doelen van Biblionet Groningen.

Wil je dit ook?

Elianne Breet, Biblionet Groningen

Wat vonden ze ervan

Oprechte aandacht en een smakelijk thema vormden het recept voor een zeer geslaagde vrijwilligersdag. De Goede Gastvrouw verzorgde dit goed doordachte concept en begeleiding bij de voorbereidingen van deze dag. Nog regelmatig krijgen we lovende reacties van vrijwilligers!