Content

Content

Boeien en binden met contentmarketing

Contentmarketing is een veelgehoorde term. Maar wat is het eigenlijk?Contentmarketing is jouw doelgroep boeien en aan je binden met kwalitatieve en relevante informatie. Informatie die enerzijds aansluit bij de behoefte van je doelgroep en anderzijds bijdraagt aan wat jij wilt bereiken. De Goede Gastvrouw bedenkt, creëert en publiceert deze waardevolle content. Daarna meten we de resultaten van onze inspanningen en stellen we bij als dat nodig is.

Om waardevolle content te creëren, is het belangrijk om de behoeften en wensen van je publiek te kennen. En natuurlijk scherp te hebben wat je zelf wilt bereiken. Wij halen de behoeften van de gasten en het verhaal van je organisatie op via gesprekken. Niet alleen met jou, maar ook met je klanten relaties en medewerkers. Met al die ingrediënten bepalen we de lijn van je verhaal. Vervolgens bepalen we de juiste mix van contactmomenten om dit verhaal over te brengen.

De rol van De Goede Gastvrouw

Onze rol hangt af van het te ontwikkelen contactmoment. Soms creëren we zelf en een andere keer werken we samen met jou, je team en/of externe specialisten. Als we de content niet zelf creëren, vervullen wij de rol van projectcoördinator. We denken mee over de inhoud, stellen doelen, houden de planning in de gaten en meten de resultaten. Voor iedere klus kennen we de juiste specialist. Samen ontwikkelen we de ideale mix van contactmomenten waarmee jij je doelgroep op het juiste moment, via het juiste kanaal en op de juiste manier bereikt.

Benieuwd naar ons werk?

Bekijk ons portfolio

Hoe kunnen we je helpen?

We helpen je graag met de ontwikkeling en realisatie van de volgende contactmomenten.

Print

Commercials

Infographics & Foto’s

Hypes, Trends & Actualiteiten

Landingpagina’s

Video & Podcasts

Lead magnets

SEO & SEA

E-mail

Social media

Website

PR

Pitch & Presentaties

Referenties

Blogs

Bekijk ook deze categorieën