Events

Events

Benut je contactmoment

Een event is dé manier om relaties samen te brengen en een waardevol contactmoment te creëren. Je hebt de juiste mensen allemaal tegelijk in één ruimte, wat het perfect moment is om contacten uit te diepen en vragen van je doelgroep te beantwoorden. Toch?

Helemaal waar. Ten minste, als je weet met welke vragen je gasten worstelen en hoe jij voor hen van meerwaarde kunt zijn. De Goede Gastvrouw is ontstaan vanuit de frustratie dat potentieel waardevolle contactmomenten niet optimaal benut worden. Seminars, relatiedagen of borrels; dikwijls gaan gasten naar huis met dezelfde vraag als waarmee ze kwamen. Dat kan anders wat ons betreft!

Jouw event tot in de puntjes geregeld

De Goede Gastvrouw is het evenementenbureau uit Groningen dat de vraag of behoefte van jouw gasten centraal stelt. Als we zeker weten dat een event daadwerkelijk het juiste contactmoment is voor jouw doel en doelgroep, stropen we onze mouwen op. Voordat we ook maar denken aan een datum of locatie, beginnen we met het allerbelangrijkste onderdeel van jouw evenement: we bevragen je potentiële gasten. Hoe kan jouw organisatie voor hen van meerwaarde zijn? Met behulp van de antwoorden van je toekomstige gasten bepalen we de inhoud en bouwen we het evenement op. Zo creëren we een waardevol contactmoment en zorgen we dat je de vooraf gestelde doelstellingen realiseert!

Benieuwd naar ons werk?

Bekijk ons portfolio

Hoe kunnen we je helpen?

We helpen je graag met de ontwikkeling en realisatie van de volgende contactmomenten.

Social advertising

Foto’s, Afbeeldingen & Infographics

Ambassadeurs

Communities

Landingspagina

Social Media

Give-aways

In- & outdoor

Pers

E-mail

Content

Pitch & Presentaties

Bekijk ook deze categorieën