Online marketing

Online marketing

Campagnes voor waardevol contact

De Goede Gastvrouw regelt de online marketing van jouw organisatie. Om je doelstellingen te behalen, werken we samen met de beste online marketing specialisten. We bewaken de inhoud, houden de planning in de gaten en analyseren de resultaten. Zo kun jij onbezorgd de leads opvolgen die de online marketingacties je opleveren.

Als ondernemer kun je online 24/7 contactmomenten creëren met klanten, medewerkers en relaties. Via advertenties in Google, een digitale nieuwsbrief, social advertising of een combinatie van dat alles. Maar hoe richt je jouw online marketing in, welke doelen stel je en hoe zorg je voor resultaat?

We managen jouw marketing en communicatie, ook via de online kanalen. Omdat online marketing een vak apart is, werken we samen met de beste specialisten. Zo vergelijken we de verschillende bureaus en specialisten en helpen we je kiezen. Uiteraard denken we mee over de inhoud van je online marketingcampagnes en stellen we alles in werking om jouw online marketingdoelstellingen te realiseren.

Benieuwd naar ons werk? 

Bekijk ons portfolio

Hoe kunnen we je helpen?

We helpen je graag met de ontwikkeling en realisatie van de volgende contactmomenten.

Social advertising

SEO & SEA

Google tools

Displaymarketing

Landingspagina

Social media

Remarketing

Backlinks

Website

E-mail

Content

Communities

Bekijk ook deze categorieën