PR

Public Relations

Creëer aandacht voor jouw organisatie

PR heeft alles te maken met het goed neerzetten van je organisatie: de juiste boodschap op het juiste moment. De Goede Gastvrouw brengt jouw organisatie onder de aandacht, door in te haken op actualiteiten, pers- en mediarelaties te onderhouden en actief te monitoren op kansen voor een waardevol contactmoment met jouw doelgroep.

Vanuit ons kantoor in Groningen speuren we naar de journalisten, influencers en bloggers die over relevante onderwerpen vertellen. We verdiepen ons in je vakgebied, houden actualiteiten in de gaten en zorgen dat we altijd op de hoogte zijn van de gebeurtenissen in jouw branche. Doet zich een mooie gelegenheid voor, dan staat er in een mum van tijd een goed verhaal klaar, waarmee we jouw organisatie onder de aandacht brengen. Snel, relevant en waardevol.

PR contactmomenten

Naast inhaken op dat wat gebeurt, is het uiteraard ook mogelijk zelf het heft in handen te nemen. Door bijvoorbeeld iets te organiseren waarmee je de aandacht op je vestigt. Onze specialisten weten als geen ander hoe jij de aandacht trekt met een relevant (PR-)event. De contactmomenten die we op het gebied van PR voor je kunnen verzorgen: persupdates ophalen en schrijven, communities in kaart brengen, inspelen op hypes, trends en actualiteiten, samenwerking & sponsoring, organisatie van of deelname aan awards en relaties onderhouden met ambassadeurs & influencers.

Benieuwd naar ons werk?

Bekijk ons portfolio

Hoe kunnen we je helpen?

We helpen met je graag met de ontwikkeling en realisatie van de volgende contactmomenten.

Awards

Hypes & Trends

Communities

Samenwerking & Sponsoring

Deelname events

Evaluaties & Reviews

PR

Referenties

Pers

Ambassadeurs & Influencers

Bekijk ook deze categorieën