Strategie & concept

Strategie & concept

Helder en duidelijk

De Goede Gastvrouw ondersteunt je bij het opbouwen van een duurzame relatie met je doelgroep. Door waardevolle contactmomenten te creëren zorgen we dat jij een betere gastheer of –vrouw kunt zijn voor je klanten, relaties of medewerkers. Wij rusten niet voordat jouw organisatie resultaat boekt. Maar… dan moeten we wel weten welke doelen je organisatie wil realiseren. Daar komt de strategie om de hoek kijken!

We vertalen je organisatiedoelstellingen naar concrete marketing- en communicatiedoelen. Dat doen we als volgt:

  • Doelen en doelstellingen van je organisatie achterhalen door middel van gesprekken.
  • In kaart brengen van de wensen, behoeften en verlangens van je doelgroep.
  • Onderzoek naar huidige contactmomenten.

De resultaten van ons speurwerk vertalen we naar een strategie voor jouw marketing en communicatie, inclusief merkverhaal en merkbelofte, contactmomenten, planning en KPI’s.

Houvast voor jou en je team

Wees gerust, we gaan je niet vermoeien met ellenlange analyses en dikke rapporten. Die verdwijnen uiteindelijk toch in een bureaula. De marketing- en communicatiestrategie die we voor jou ontwikkelen, biedt houvast. Uit die strategie volgt namelijk altijd een concreet actieplan voor de realisatie. Behoefte aan extra handjes? Uiteraard kunnen we je ook assisteren bij de uitvoer van het plan en het bedenken en creëren van de contactmomenten.

Een creatief concept

Een strategie biedt houvast; een concept trekt de aandacht van je doelgroep. Daarom bedenken en creëren we creatieve concepten, waarmee we jouw merkverhaal laden. Zie het als de vertaalslag van strategie naar vorm en inhoud. Door een onderscheidend en authentiek verhaal rondom je merk te creëren, realiseren we de doelstellingen die we vooraf samen hebben opgesteld. Uiteraard vertellen we dit verhaal in ieder contactmoment met je doelgroep.

Benieuwd naar ons werk?

Bekijk ons portfolio

Bekijk ook deze categorieën

Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Gratis download
* verplichte velden
Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

INSCHRIJVEN
Wil je geïnspireerd worden en op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van marketing, communicatie en organisatie?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
Laat je inspireren!
Voornaam
E-mailadres
Schrijf je in!