Web

Web

Op onderzoek uit

Toe aan een (nieuwe) website? Of heb je een doelgerichte landingspagina nodig voor je campagne? De Goede Gastvrouw helpt je hiermee. Samen met jou, je team en een club van experts denken we een webstrategie uit en verzorgen we design, content en techniek. We ontwikkelen een website of landingspagina die doet wat hij moet doen: je doelgroep verleiden, interesseren of overtuigen.

Voordat we je honderduit vragen over het hoe of wat, richten we ons eerst op de waarom vraag. Waarom wil je een website of landingspagina laten ontwikkelen? Draagt het bij aan je doel en doelstellingen? We creëren dit contactmoment alleen als we zeker weten dat een nieuwe website of landingspagina de ‘best way to go’ is. Als dat het geval is, gaan we aan de slag met een webstrategie.

Eerste contactmoment

Je website is vaak één van de eerste echte contactmomenten met je doelgroep. De bezoeker zoekt actief naar je dienst, product of organisatie; dit is het ultieme moment om je potentiële klant te leren kennen en te vertellen over de meerwaarde van jouw organisatie. Wij zijn de projectmanager die het traject van begin tot eind regelt.

Wat levert het op?

Online zichtbaarheid voor een relevante doelgroep. Of je dan klaar bent? Nee, nu begint het pas.

Wij zijn van mening dat je geen goed product kunt realiseren als je stopt bij de oplevering. Daarom blijven we je na de oplevering van de website of landingspagina ondersteunen bij het zo optimaal mogelijk inzetten ervan. We meten en analyseren de resultaten, optimaliseren en dagen je uit je doelstellingen continu bij te stellen. Kortom; we doen er alles aan om je, ook via je website, een goede gastvrouw of –heer te laten zijn en blijven voor je klanten, relaties en potentiële medewerkers.

Benieuwd naar ons werk?

Bekijk ons portfolio

Hoe kunnen we je helpen?

We helpen je graag met de ontwikkeling en realisatie van de volgende online contactmomenten.

Content

SEO & SEA

Call to action

Website

Google tools

Team

Referenties

Aanbiedingen

Backlinks

Blogs

Landingspagina

Awards

Bekijk ook deze categorieën