Evelien als dagvoorzitter

Evelien Bouma

Doortastend, scherp en luchtig tegelijk

Zij is een dagvoorzitter die het tempo erin houdt, zonder voorbij te gaan aan de vragen van haar gasten. Sterker nog, voor Evelien vormen de vragen en behoeften van het publiek júist het uitgangspunt. In haar rol als dagvoorzitter weet ze verwachtingen van gasten in te lossen en tegelijkertijd de doelstellingen van je evenement te behalen.

Waardevol contactmoment

Een event is de puurste vorm van contact met klanten, medewerkers of relaties. Evelien ziet het als haar ultieme uitdaging om voor iedere gast van waarde te zijn. Dat doet ze door je doelgroep voorafgaand aan het evenement te bevragen. Ook duikt ze vol overgave in de wereld die jouw bedrijf of organisatie vertegenwoordigt. Ze pluist actualiteiten na, bestudeert de gastenlijst nauwgezet en zorgt ervoor dat ze weet wat er speelt in jouw branche of vakgebied. Kortom; als dagvoorzitter doet ze er werkelijk alles aan om op het moment suprême direct te kunnen reageren en anticiperen op spreker én gast. Zodat jij je eventdoelstellingen behaalt en een waardevol contactmoment weet te creëren met je gasten.

Ervaring

Evelien wordt regelmatig gevraagd als dagvoorzitter voor evenementen over ondernemerschap, innovatie en digitalisering. Ze heeft talloze waardevolle contactmomenten gecreëerd voor onder andere; MartiniPlaza, NK Pitchen, VNO-NCW Noord, Noordz, Gemeente Groningen, Lentis, Martini Ziekenhuis, Groningen Seaports, Inter-Psy, NOM en meer.

Als oprichter van De Goede Gastvrouw weet Evelien als geen ander hoe je een waardevolle, duurzame relatie opbouwt met klanten. Als spreker combineert ze haar journalistieke achtergrond met ervaringen in het ondernemerschap en een onuitputtelijke liefde voor (online) marketing en communicatie. Met haar verrassende visie op marketing, communicatie en organisatie inspireert Evelien jouw gasten om zelf ook een goede gastheer of -vrouw te zijn voor klanten, relaties en medewerkers. 

Evelien op jouw event

Op zoek naar een doortastende host of inspirerende spreker? Evelien is de juiste (gast)vrouw. Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om je wensen te bespreken.