Inspiratie

Ondernemer, beantwoord jij al deze vragen met een JA? 

Wij weten het al een tijdje, maar Accenture Interactive en Forrester Consulting hebben het nogmaals onderzocht; de toekomstige marketingmanager is de spin in het web. Een spin die ervoor zorgt dat (de leveranciers rondom) het merk en de merkervaring op één lijn zitten. Kortom, de rol van marketeer verandert (nog meer). Die nieuwe rol vervullen wij graag. Met veel passie en plezier. Beantwoord jij onderstaande vragen allemaal met een ‘ja’? Dan vervullen wij die rol graag voor jouw organisatie!

  1. Wil jij één aanspreekpunt voor al je marketingcommunicatie die alle contacten met specialisten (webbouwers, designers, dataspecialisten, online marketeers) coördineert? 
  2. Wil jij niet alleen aandacht voor je marketingstrategie (denkers), maar heb je ook behoefte aan iemand die je marketing regelt (doeners)? 
  3. Wil je aan de slag met je marketing, maar lukt het je, door de waan van de dag, niet om dat te organiseren/realiseren?
  4. Heb je behoefte aan een marketingmedewerker, maar niet structureel? Of zoek je tijdelijke ondersteuning voor je marketingafdeling?
  5. Heb je een aantal collega’s die geïnteresseerd zijn in marketing – bovendien potentie hebben- maar nog niet ervaren genoeg zijn? En zoek je iemand die hen op weg helpt, coördineert en stimuleert?
  6. Zijn je marketingacties ad hoc, ondoordacht en onvoldoende meetbaar en zoek je naar regelmatige, doordachte en meetbare marketing?
  7. Wil je investeren in klanten, relaties en collega’s voor toekomstige groei, zichtbaarheid en resultaat?

Tel je punten! 

En? Hoe bracht je het er vanaf? Tijd om punten te tellen. Heb jij:

  • < 2 vragen met JA beantwoord: jij hebt jouw marketing en communicatie tot in de puntjes geregeld. Jij hoeft geen hulp – van niemand niet!
  • 2 tot 4 vragen met JA beantwoord: Je wilt graag meer aandacht besteden aan je marketing en communicatie maar door de drukte van alledag kom je er maar niet aan toe. Wist je dat we graag voor je klaar staan? Vul ons contactformulier in en we bellen je!
  • > 4 vragen met JA beantwoord: Jij hebt hulp nodig! Schakel een hulplijn in en bel ons nu direct!

Meer weten?

Wil je meer weten over dit onderzoek, dan heeft Frankwatching een goede samenvatting voor je gemaakt. 

Help mij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.