Wat doen we

Wat doen we

Hoe kunnen we je helpen?

Hoe vaak heb je contact met je doelgroep? En als je contact hebt, bereik je dan wat je wilt bereiken? Wij zorgen voor waardevol contact met je klanten, relaties en medewerkers. Of dat nu online of offline is, massa of één-op-één, direct of indirect: wij regelen het!

Onze diensten

Leuk verhaal, maar wat kan je nu eigenlijk bij ons kopen? Wij zijn de flexibele marketing- of communicatiekracht van jouw organisatie. De manier waarop we je ondersteunen is afhankelijk van jullie behoefte. Heb je een eenmalig project of wil je continue ondersteuning bij jouw marketing en communicatie, wij helpen je graag! Bekijk onze diensten en kom vooral eens kennismaken. 

Projectmatige marcom

Goed in te zetten als je:

Nú extra marcomkracht nodig hebt.
De strategie hebt en het tijd is voor actie.
Iemand zoekt die het ‘gewoon’ regelt.


Wat krijg je?

Pragmatische ondersteuning van een marcomprofessional. 


Vanaf € 85,- p/u

Strategische marcom

Goed in te zetten als je:

Behoefte hebt aan een marcom(actie-)plan.
Wil weten wat er bij je gasten speelt.
Organisatiedoelstellingen wil behalen.
Meer zichtbaarheid, resultaat en groei wil.


Wat krijg je?

Een goed verhaal met een duidelijke positionering en een concreet actieplan.


Vanaf € 2.975,-

Structurele marcom

Goed in te zetten als je:

Een duurzame relatie met je gasten wil opbouwen.
Structureel en doordacht wil communiceren.
Organisatiedoelstellingen wil behalen.
Je marcom meetbaar wil maken.
Een optimale merkbeleving wenst.


Wat krijg je?

Een strategisch actieplan en structurele marcomondersteuning.  


Vanaf 4 dagen/€ 2.640,- p/m

Aanpak & werkwijze

Hoe doen we dat, waardevolle contactmomenten creëren? Daarbij maken we gebruik van de volgende 6 stappen.

1. In gesprek

Wat speelt er binnen je organisatie? We starten altijd met een goed gesprek met jou en je collega’s over je doel en doelstellingen. In de vorm van een energieke brainstorm of een intieme meeting.

2. Luisteren & doorvragen

Gasten first! Wij komen pas in actie, wanneer we de potentiële gasten hebben bevraagd. Waar liggen zij wakker van? Waar dromen ze van? Door middel van interviews, focusgroepen en online feedback.

3. Strategie ontwikkelen

De resultaten van de gesprekken, vertalen we naar een doordachte strategie. Een pragmatisch en realistisch actieplan met contactmomenten die van toegevoegde waarde zijn voor je gasten.

4. Contactmomenten creëren

Is de strategie duidelijk? Dan stropen we onze mouwen op en starten we met de creatie van contactmomenten. Van online tot offline, van direct tot indirect. Neem een kijkje!

5. Meten en optimaliseren

Bij de ontwikkeling van de contactmomenten houden we voortdurend een vinger aan de pols. Zo weten we zeker dat íeder contactmoment ergens toe leidt. Of dat nu betrokkenheid, naamsbekendheid of groei voor jouw organisatie is.

6. Resultaten en successen vieren

Wij worden blij van resultaat. Daarom toetsen wij continu onze acties. Wat gaat goed? Wat kan beter? De resultaten en successen delen wij naar hartenlust met onze gasten. Belangrijk voor intern draagvlak en leuk om te vieren, toch?

Voor wie bestaan we?

Wij ondersteunen de ondernemer die iets wil met marketing, communicatie of organisatie, maar ook de communicatieafdeling die simpelweg handjes tekort komt. Jij bepaalt welke waarde we mogen toevoegen aan jouw organisatie. Daarbij noemen we je klanten, relaties en medewerkers overigens het liefst ‘jouw gasten’. Het goed bedienen van je doelgroep zien wij namelijk als een vorm van gastvrijheid, waarin ieder contactmoment iets toevoegt en bijdraagt aan een optimale merkbeleving.

Wie gaan je voor

Van doel naar middel

Welk middel ingezet wordt, verschilt. Van website tot relatiedag en van social media campagne tot brochure: je kunt het zo gek niet bedenken, wij regelen het. Daarbij is het middel nooit het doel, maar slechts een hulpmiddel om jouw doelstellingen te behalen.

Bekijk contactmomenten

Wil je meer weten?

Spreekt onze werkwijze je aan en wil je eens kennismaken?
Wees welkom!

Neem contact op

Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

INSCHRIJVEN
Wil je geïnspireerd worden en op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van marketing, communicatie en organisatie?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
Laat je inspireren!
Voornaam
E-mailadres
Schrijf je in!
Door verder te gaan op onze website of door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van onze cookies. Privacyverklaring
Instellingen
Accepteren
Door verder te gaan op onze website of door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord
met het opslaan van onze cookies. Privacyverklaring
Instellingen
Accepteren